Färgstark Måleri Umeå AB

Hejsan! Idag så skulle jag vilja skriva om någonting som jag vet att många av er läsare och följare av den här bloggen har väntat efter, nämligen om en viss målare i Umeå som jag anlitade för ett tag sedan vid namn Färgstark Måleri Umeå AB. Det var ju faktiskt lite så att jag för ett tag sedan då la ut ett par för och efter bilder här på min blogg som jag fick en hel del respons på från ert håll. Det var oerhört roligt, men i det inlägget så hade jag ju faktiskt inte tagit och berättat vem det var som jag hade tagit hjälp av. Det var ju då, som sagt, Färgstark Måleri Umeå AB och jag vill i det här inlägget verkligen varmt rekommendera och tipsa om dem till alla er som har ett måleriprojekt som ni behöver professionell hjälp med att förverkliga.

Det här är någonting som jag känner mig hundra procent säker på att Färgstark Måleri Umeå AB kan göra för er, för när jag själv anlitade dem så var de verkligen hur duktiga som helst och överträffade alla förväntningar som jag hade. De arbetade oerhört smidigt och effektivt, fast samtidigt oerhört noggrant och skickligt. De var dessutom, om man bortser från allt annat, hur trevliga och glada som helst och de var extremt lätta att ha och göra med. De anpassade liksom allting efter mina önskemål och behov och resultatet blev verkligen precis så som jag ville ha det. Hur som helst så hoppas jag att ni kollar in dem via deras sida här på nätet och tar kontakt med dem för en offert!

Du gillar kanske också...