Nya restauranger och gamla favoriter

Jag och några av mina väninnor var och åt på en nystartad restaurang i Älvkarleby här om kvällen och de hade helt otrolig mat. Och så otroligt mysigt var det där inne också. Väldigt mysig inredning och det är också någonting som verkligen påverkar hela den känslan man får av en restaurang och som gör att man antingen känner att man utan problem skulle kunna gå tillbaka dit och äta flera gånger som jag kände nu för Carlsson i Centrum där i Älvkarleby, eller inte. Det gör skillnad.

Sen är det klart att maten fortfarande är det absolut viktigaste, att den är god. För har du riktigt god mat så gör det ingenting om du har lite dyrare priser heller, för då är i alla fall jag villig att betala lite mer. När jag och mina väninnor är ute och äter, som vi brukar försöka få ihop minst en kväll i månaden, blir inte så mycket oftare eftersom vi alla har småbarn och har svårt att komma ifrån, men då brukar vi tycka om att gå till nya ställen. Vi tycker det är kul att testa på nya restauranger och se om vi hittar några nya favoriter. Just i Älvkarleby så måste jag nog säga att den nya restaurangen Carlsson i Centrum står sig väldigt bra och jag kan nog till och med sig att det är min nya favoritrestaurang där i samhället. De hade allting; god mat, mysig inredning och atmosfär, bra service och bra priser.

Vi brukar som sagt oftast gå till nya restauranger för att äta men det dyker inte upp nya hela tiden så ibland går vi tillbaka till ställen vi tyckt väldigt bra om. Favoritrestauranger. Till den kategorin hör nu Carlsson i Centrum i Älvkarleby.

Du gillar kanske också...